Webáruház

Mik az alapvető különbségek az MTL (Mouth to Lung) ecigi készletek DTL (Direct to Lung) készletek között?

Az MTL (Mouth to Lung) és a DTL (Direct to Lung) e-cigi készletek között számos alapvető különbség van, amelyek befolyásolják a damperező élményt és a használati stílust. Itt vannak a legfontosabb különbségek:

 1. Inhalálási stílus:
  • MTL (Mouth to Lung): Az MTL készletek olyan inhalálási stílust utánoznak, amely hasonlít a hagyományos dohányzásra. A felhasználók először a gőzt szívják be a szájukba, majd a tüdőbe. Ez azt jelenti, hogy a gőzt először a szájban gyűjtik össze, mielőtt a tüdőbe juttatnák.
  • DTL (Direct to Lung): A DTL készletek közvetlenül a tüdőbe szívják be a gőzt, hasonlóan a mély légzéshez. A felhasználók a gőzt közvetlenül és gyorsan szívják be a tüdőbe, anélkül, hogy először a szájban tartanák.
 2. Gőz mennyisége:
  • MTL: Az MTL készletek általában kisebb gőzfelhőt hoznak létre, ami hasonló a hagyományos cigaretta füstjéhez. Ezért az MTL készletek kisebb gőzfelhőkkel járnak, amelyek inkább a tüdőbe és a szájba kerülnek.
  • DTL: A DTL készletek nagyobb mennyiségű gőzt hoznak létre, és erősebb, vastagabb gőzfelhőket eredményeznek. A DTL készletek általában erőteljesebb damperező élményt nyújtanak.
 3. Nikotin felszívódása:
  • MTL: Az MTL készletek általában hatékonyabbak a nikotin felszívásában, mivel a nikotin hosszabb ideig érintkezik a száj nyálkahártyájával. Ez segíthet a nikotinéhség kezelésében.
  • DTL: A DTL készletek gyorsabb gőzbevitelt eredményeznek, így a nikotin kevésbé hosszú ideig érintkezik a száj nyálkahártyájával. Ezért a nikotin felszívódása lehet kevésbé hatékony.
 4. Ízelés:
  • MTL: Az MTL készletek általában jobban kiemelik az e-folyadék ízét, mivel a gőzt először a szájban tartják. Az ízek finomabbak és markánsabbak lehetnek.
  • DTL: A DTL készletek inkább a gőz mennyiségére és a közvetlenül a tüdőbe juttatott gőz mennyiségére összpontosítanak, így az ízek lehetnek kevésbé hangsúlyosak.
 5. Erő és teljesítmény:
  • MTL: Az MTL készletek általában alacsonyabb teljesítménnyel rendelkeznek és alacsonyabb wattszámokat igényelnek. Ezek a készletek gyakran alkalmasak kezdőknek és azoknak, akik kevésbé erőteljes damperező élményt keresnek.
  • DTL: A DTL készletek magasabb teljesítménnyel rendelkeznek, és magasabb wattszámokat igényelnek. Ezek a készletek erőteljesebb gőz- és ízprodukciót eredményeznek, és gyakran a haladó damperezők számára ideálisak.

Az MTL és DTL készletek közötti választás személyes preferenciáktól és dohányzási szokásoktól függ. Az MTL készletek gyakran könnyebben használhatók a kezdőknek és azoknak, akik a hagyományos dohányzást utánoznák. A DTL készletek erőteljesebb gőzprodukciót és ízeket nyújtanak, és azoknak ajánlottak, akik erőteljesebb damperező élményt keresnek.

 

Hi, I’m Kovácsi Irénke

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük